Onze Werkwijze

Met meer dan veertig jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw meubel weer als nieuw wordt! Er wordt gestoffeerd op de klassieke en moderne manier.

Met de nodige kennis over beide vormen van stofferen zullen wij ervoor zorgen dat het resultaat verassend zal zijn. Of u kiest voor klassieke of moderne, uw meubel gaat weer jaren mee!

  • Waarom een meubel laten stofferen?
  • Hoe gaan wij te werk?
  • Op welke wijze wordt er gestoffeerd?
  • Niet eens oud en toch weer nieuw!

Waarom een meubel laten stofferen?

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan zijn dat u erg gehecht bent aan een meubelstuk of omdat het een erfstuk betreft. Maar u kunt ook voor herstoffering kiezen om het comfort te verhogen, of als uw meubelstuk nu zo goed in uw interieur past.
Daarnaast is herstoffering vaak een goedkopere optie dan nieuwkoop.
Met hoogwaardige materialen zullen wij ervoor zorgen dat uw meubel niet onderdoet voor nieuw!

U kunt hierbij ook denken aan uw lounge-set, hier zijn speciale outdoor stoffen voor. Uw boot- of caravankussens!

Bekijk onze foto galerij

Hoe gaan wij te werk?

Het is mogelijk dat wij bij u langs komen voor informatie, maar u kunt ook bij ons in de winkel terecht. Natuurlijk krijgt u hierbij advies welke stof voor uw meubel het meest geschikt is, maar uw wensen staan voorop. Wij bieden u een uitgebreide stoffencollectie, voor elke klant zit de juiste stof erbij!


U kunt een aantal staalboeken meenemen naar huis om daar een definitieve keuze te maken. Wanneer u een keuze gemaakt hebt, komt Jasper van Ekeren bij u thuis langs om eventueel advies te geven en het meubel op te meten. Tot slot wordt er een afspraak gemaakt over wanneer de werkzaamheden verricht zullen worden.

Op welke wijze wordt er gestoffeerd?

Er wordt bij ons gestoffeerd op de klassieke en moderne wijze. Wat moet u zich hierbij voorstellen? Klassiek stofferen: er is sprake van een klassiek meubel wanneer het erg oud is. Deze meubels zijn opgebouwd uit beuken romp, die met verschillende materialen zoals singels en springveren is opgebouwd tot een volledig meubel. Deze meubels blijven van waarde vanwege de degelijke kwaliteit.

Niet eens oud en toch weer nieuw!

Modern stofferen: moderne meubels zijn een stuk jonger. Het is een goede optie om deze te laten stofferen omdat ze of duur in aanschaf waren of een bijzonder design bezitten. Ook hier geldt dat (her)stoffering vaak goedkoper is dan nieuwkoop.
Deze vorm van stoffering kent een totaal andere wijze; het gaat hierbij vaak om het stofferen van losse onderdelen. Dat neemt niet weg dat ook dit met veel aandacht moet gebeuren.

Neem contact op

Toegevoegd aan winkelmandje